Mire számíthatsz?

Mi történik az első beszélgetésen?

Ügyfélfogadási időben először egy szociális munkással találkozol. A vele való beszélgetés során szeretnénk kideríteni, hogy miben tudunk segíteni Neked, remélve, hogy együttműködésünk során sikerül a problémáidra megoldást találnunk!

Milyen továbblépési lehetőségek vannak?

Az egyéni együttműködés keretében az önálló életvitelhez szükséges készségeidet fejlesztheted, tudásodat kiegészítheted újabb praktikus ismeretekkel. Önismereted, kommunikációd fejlesztésével a kapcsolatod a világgal, környezeteddel javulhat, sikeresebb lehetsz.

Ha a szociális munkással való együttműködésed sikeres volt, részt vettél a foglalkozásokon, rendelkezel minden fontos irattal, nagyon szeretnél elhelyezkedni, vagy már találtál is munkát, a team döntése alapján kiköltözhetsz a Dióhéj Otthonba. Intézményünk kis létszámú, térítési díjat nem kell fizetni, viszont az előtakarékosság nagyon fontos! Alapítványunk hosszú együttműködés után a támogatott albérleti lehetőséget is biztosít.

Amennyiben úgy érzed, hogy munkavégzésre valamilyen okból nem vagy alkalmas, mert akár drog-, alkohol- vagy pszichés problémáid vannak, ebben az esetben a Diófa Otthon szocio-rehabilitációs ellátásunkat ajánljuk.

További kérdéseiddel bátran keresd az éppen ügyeletes szociális munkást!

 

Post navigation